Stukadoor beton ciré

Wie ben je

Een belangrijke schakel in een geolied proces. Jouw rol zit ‘m vooral in het voorbereiden en afwerken van de wand- en vloerafwerking. Samen met je collega’s doe je er alles aan om onze klanten achter te laten met een vloer van topkwaliteit en een goed gevoel over onze service. Je houdt van aanpakken en doet dat het liefst in teamverband, maar vindt het ook niet erg om af en toe in je eentje aan de slag te gaan. Zo lang je maar de handen uit de mouwen kunt steken én je werk een beetje gevarieerd is. Dat komt goed uit, want bij ons werk je de ene week in een luxueuze villa, terwijl je de week erna samen met je collega’s een winkelpand onder handen neemt.


Wat ga je doen?

Als stukadoor beton ciré ga je dagelijks alleen of samen met collega’s op pad om onze klanten blij te maken met gietvloeren en wandcoatings van topkwaliteit. Je takenpakket bestaat voornamelijk uit:


Jij hebt/bent bij voorkeur:


Wat we jou bieden

Een fulltime baan waarin je veel vrijheid krijgt en werkt in een team van jonge en enthousiaste vakmensen. En – ook niet onbelangrijk – een mooi salaris.


Iets voor jou?

Laat van je horen! Mail je motivatie en cv naar info@willemdesignvloeren.nl. Zien we een match, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Nog vragen? Bel 0488-750-961.


* Omdat we door heel Nederland werken, zul je af en toe vroeg uit de veren moeten. Bovendien werken we met natuurproducten die lang moeten drogen. Dat betekent dat werkdagen af en toe uitlopen tot in de avond. Uiteraard ontvang je hier een mooie vergoeding voor.


Of solliciteer direct online