• Naadloze, grijs beton ciré vloer in vrijstaande nieuwbouwwoning in Kesteren
  • Grijze beton ciré vloer in combinatie met een zwarte keuken
  • Warme beton ciré vloer in nieuwbouwwoning in Boekel
  • Beton ciré vloer in vrijstaand nieuwbouwhuis in Kesteren
  • Beton ciré vloer in vrijstaand huis in Boekel

Beton ciré

Robuust en stoer, zo kunnen we beton ciré het best omschrijven. Alles is mogelijk met beton ciré: druk of rustig, glad of ruw, in meerdere kleuren of juist egaal? Met beton ciré kan het allemaal. Dat laten we graag aan je zien in onze showroom.

Omdat beton ciré een stuk dunner is dan beton, is het vaak een mooi alternatief voor een echte betonvloer. Het is overal in huis te gebruiken, maar kan niet worden toegepast op de vloer van de badkamer, wel op de wand. Met beton ciré ben je verzekerd van een stijlvolle vloer met karakter, die zeker niet onderdoet voor een vloer van echt beton.

 

Vraag een offerte aan


Leverbare kleuren

Leverbare kleuren

In elke RAL-kleur, of een mix van 2 kleuren

Grijze beton ciré met matzwarte keuken in vrijstaande nieuwbouwwoning in Kesteren

Wat is beton ciré precies?

Dankzij zijn vele toepassingsmogelijkheden is beton ciré geschikt voor zowel een landelijk als industrieel interieur. Van oorsprong komt het uit Frankrijk en beton ciré betekent gewaxt beton. Het product zelf bestaat uit puur cement, waar hars aan is toegevoegd voor meer flexibiliteit. Wij hebben onze eigen variant, waarbij we natuurlijke materialen toevoegen. Het resultaat is een flexibel product dat gemakkelijk bewerkbaar is. Daarbij werken we met natuurlijke mineralen, harsen en pigmenten. Voor jou betekent dit een stabiele en kleurvaste vloer, die een kwalitatieve basis vormt van jouw interieur.


Afwerking beton ciré vloer

Een vloer van beton ciré werken we doorgaans af met een lak of meerdere lagen coating. Met deze afwerking krijgt de vloer een licht natuurlijke glans en robuuste uitstraling. Bovendien is de vloer op deze manier goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.


Beton ciré onderhoud

In principe is een vloer van beton ciré onderhoudsvriendelijk, sterk en slijtvast. Met stofzuigen voorkom je veel krassen als gevolg van zand en stenen. Vlekjes kun je verwijderen met een vochtige microvezeldoek. Minimaal eenmaal per week adviseren wij je om te dweilen met een niet-chloorhoudend reinigingsmiddel. Zo blijft jouw vloer in topkwaliteit.


Welke voordelen heeft beton ciré?

  • Anti-allergisch
  • Brandwerend
  • Volledig naadloos
  • Geluiddempend
  • Kleurvast
  • Onderhoudsvriendelijk

Gerelateerde projecten

Beton ciré

Nieuwsgierig gemaakt?

Vraag een offerte aan Dealer worden?
Vragen of een afspraak maken? Vragen of een afspraak maken?
Sluit x

Vragen of een afspraak maken?

Vragen of een afspraak maken?

Neem contact op Vraag offerte aan