Gietvloeren bekijken in de showroom

Waarom zou jij onze gietvloeren showroom bezoeken?

De basis van een woning is de vloer. Met het kiezen van een vloer bepaal je voor een groot deel de sfeer van de woning. Een keuze die je niet zomaar maakt. Daarnaast is een vloer ook een te belangrijk element om zomaar vanaf een afbeelding uit te kiezen. Wij kunnen je wel vertellen wat de mogelijkheden zijn, we laten het liever zien in onze showroom met gietvloeren, betonvloeren en wanden!

Over onze vloeren

Bij Essenz Vloeren kun je terecht voor een gietvloer die bij jouw interieur past. Onze vloeren zijn onder te verdelen in:

Waar let je op bij het uitzoeken van een gietvloer?

Het kiezen van de juiste gietvloer is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld of je kinderen hebt, in wat voor een type woning je woont en waar je de vloer wilt laten leggen. Kom je langs in onze showroom met gietvloeren, dan gaan we deze vragen allemaal langs. We kijken naar jouw mogelijkheden en wensen, en daarop gebaseerd maken we samen een keuze.

Bezoek onze gietvloer showroom in Opheusden

In onze showroom vertellen we je alles over onze beton- en gietvloeren. Hier heb je de ruimte om de betonvloeren, PU gietvoeren en beton ciré vloeren te zien, eroverheen te lopen en ze aan te raken! Mocht je dat willen, dan kunnen wij ook kleuradvies geven.

Of je nu gaat voor een industriële uitstraling, of een warme. Een landelijke of Scandinavische. Tijdens jouw afspraak in onze gietvloer showroom staan onze ervaren vakmensen voor je klaar.

Laat je inspireren!

Heb je via onze website inspiratie opgedaan of al een keuze gemaakt? Of ben je er nog niet helemaal uit? Maak een afspraak en wij heten je welkom in onze gietvloer showroom. Tijdens een afspraak van ongeveer een uur, bespreken we de mogelijkheden van onze beton- en gietvloeren.

Essenz gietvloer showroom

Maak een afspraak:
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 21.00

Zaterdag: 09.00 – 13.00