PU gietvloeren

Wij helpen je graag om een goede basis voor jouw woning te leggen. Dat begint al bij de keuze voor de juiste vloer.
PU gietvloeren en PU wandcoatings zijn perfect voor vrijwel iedere ruimte in jouw woning. Ze zijn geluiddempend en nemen de temperatuur aan van de ruimte, waardoor je weinig last meer zult hebben van koude voeten.

Al onze PU gietvloeren en wandcoatings zijn van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt samen met ons de perfecte vloer samenstellen, die helemaal voldoet aan wat jij voor ogen hebt. Denk maar aan de kleur en uitstraling!

Vraag een offerte aan


Leverbare kleuren

Leverbare kleuren

In elke RAL-kleur, of een mix van 2 kleuren

Wat is een PU gietvloer precies?

Een PU gietvloer is gemaakt van polyurethaan, oftewel PU. Dit is een hoogwaardig, stug en elastisch product van kunststof. Hierdoor is het mogelijk om de gietvloer naadloos aan te leggen, waarmee het verschillende ruimten in jouw woning samenbrengt. De PU gietvloer bestaat uit verschillende lagen en heeft een gemiddelde dikte van 3 mm. Ook kan deze waterdicht gelegd worden en is daardoor geschikt voor zowel keuken als badkamer.


Afwerking vloeren en wanden

We werken PU gietvloeren en wandcoatings meestal af met een lak of meerdere lagen coating. Ook beschermt het jouw gietvloer tegen invloeden van buitenaf, zoals zuren uit eten en drinken.


Onderhoud PU gietvloer

Jouw PU gietvloer is onderhoudsvriendelijk en elastisch. We raden je aan om regelmatig te stofzuigen, want dat voorkomt krassen als gevolg van zand en stenen. Met een vochtige microvezeldoek kun je eventuele vlekjes verwijderen. Verder adviseren we je om eenmaal per week te dweilen met een niet-chloorhoudend reinigingsmiddel. Op deze manier blijft jouw vloer in topkwaliteit.


Welke voordelen hebben PU gietvloeren?

  • Anti-allergisch
  • Vloeistofdicht
  • Brandwerend
  • Volledig naadloos
  • Geluiddempend
  • Kleurvast
  • Onderhoudsvriendelijk

PU gietvloeren

Nieuwsgierig gemaakt?

Vraag een offerte aan Dealer worden?
Vragen of een afspraak maken? Vragen of een afspraak maken?
Sluit x

Vragen of een afspraak maken?

Vragen of een afspraak maken?

Neem contact op Vraag offerte aan