Cementgebonden gietvloeren

Ze lijken op betonvloeren, maar zijn een stuk dunner: een cementgebonden gietvloer. Wanneer beton niet geschikt is, is een cementgebonden gietvloer vaak een prachtige oplossing. Dit type vloer kan namelijk met een minimale dikte gelegd worden.

Met minimale kunstmatige toevoegingen ontstaat een natuurlijk product, waarbij toch de kans op scheurvorming uitgesloten wordt. Een cementgebonden gietvloer doet hiermee niet onder voor het robuuste en stoere karakter van gepolierd beton. Onze experts vertellen je in onze showroom graag meer over onze betonlook cementgebonden gietvloeren.

Vraag een offerte aan


Leverbare kleuren

Leverbare kleuren

Iedere RAL-kleur is mogelijk.

Wat is een cementgebonden gietvloer precies?

Een cementgebonden gietvloer bestaat uit een cementlaag en één of meerdere beschermende lak- of waslagen. De vloer wordt naadloos gegoten en met de hand uitgevlakt. Samen met de fabrikant hebben we een mooie, sterke en kwalitatieve cementgebonden gietvloer ontwikkeld. Uiteraard zorgen we ook voor een beschermende coating, die vocht en vuil zo veel mogelijk afstoot. De toepassing van cementgebonden gietvloeren in vochtige ruimtes raden wij overigens af.


Afwerking cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloeren worden afgewerkt met een coating en een laklaag. Deze toplaag kan zowel een matte als een zijdeglans uitstraling aan jouw vloer meegeven. Bovendien beschermt het jouw cementgebonden gietvloer tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kun je denken aan zuren uit eten en drinken.


Onderhoud cementgebonden gietvloer

Jouw cementgebonden gietvloer is onderhoudsvriendelijk en slijtvast. We adviseren je om regelmatig te stofzuigen. Dat voorkomt eventuele krassen als gevolg van zand en stenen. Vlekjes kun je verwijderen met een nat microvezeldoekje. Om de vloer goed te reinigen, kun je wekelijks dweilen met een niet-chloorhoudend reinigingsmiddel. Met deze onderhoudstips blijft jouw vloer in topkwaliteit.


Welke voordelen hebben cementgebonden gietvloeren?

  • Anti-allergisch
  • Brandwerend
  • Volledig naadloos
  • Geluiddempend
  • Kleurvast
  • Onderhoudsvriendelijk

Cementgebonden gietvloeren

Nieuwsgierig gemaakt?

Vraag een offerte aan Dealer worden?
Vragen of een afspraak maken? Vragen of een afspraak maken?
Sluit x

Vragen of een afspraak maken?

Vragen of een afspraak maken?

Neem contact op Vraag offerte aan