Voor persoonlijk advies

Wij snappen dat je niet zomaar een vloer wilt kiezen. Een goede vloer vormt de basis van jouw interieur en daar wil je goed over nadenken. Wij helpen je daar graag bij. Er is immers veel mogelijk als het gaat om onze beton- en gietvloeren. Denk alleen al aan het soort vloer, de kleur en de ondervloer. Je bent bij ons verzekerd van kwaliteit en een goede service. Dat is wat ons betreft de basis. Dit begint met een persoonlijk advies, waarvoor je op afspraak van harte welkom bent in onze showroom in Opheusden. Zo ontdek je zelf waar wij voor staan: keiharde afspraken en een mooie, kwalitatieve woonbeton vloeren en gietvloeren voor een eerlijke prijs.

Jouw huidige situatie

Voor we advies kunnen geven, is het belangrijk om eerst te kijken naar jouw specifieke situatie. Heb je bijvoorbeeld kinderen? Gaat het om een nieuwe of bestaande woning, en hoe is de bestaande ondergrond? En in welke ruimte wil je een nieuwe vloer laten leggen? Door terug te gaan naar de basis, jouw persoonlijke situatie, kunnen we je eerlijk advies op maat geven dat echt bij jou past.


Jouw persoonlijke voorkeur

Wanneer je weet wat je nodig hebt, kan je gaan nadenken over de uitstraling van de vloer. Welke vloersoort gaat het worden, in welke kleur en is impregneren nodig? In onze showroom kunnen we je vele voorbeelden laten zien, zodat je een goede indruk krijgt. Ook kan je kleuren en vloersoorten vergelijken. Uiteraard krijg je een heldere prijsopgave, zodat je vooraf goed weet waar je aan toe bent.


Bel, mail of kom gerust langs

We geven je graag telefonisch of per mail meer informatie over onze vloeren. Voor persoonlijk advies of het bestellen van jouw vloer kan je terecht in onze showroom in Opheusden. Je kunt vooraf een afspraak met ons maken, zodat we voldoende tijd voor jou vrijmaken en je goed kunnen helpen.

Neem contact op