Allround vloerenlegger (gietvloeren)

Wie ben je

Gietvloeren zijn zeg maar echt jouw ding. Of nou ja…, misschien nu nog niet, maar je kunt in ieder geval niet wachten om alles over het vak te leren. En het lijkt je fantastisch om onze klanten te verrassen met kwaliteit van het hoogste niveau en een uitstekende service. Dat doe je het liefst samen met andere vakmensen, maar zelfstandig een project oppakken is voor jou ook geen enkel probleem. Zo lang je maar de handen uit de mouwen kunt steken én je werk een beetje gevarieerd is. Dat komt goed uit, want bij ons werk je de ene week in een luxueuze villa, terwijl je de week erna samen met je collega’s een winkelpand onder handen neemt.


Wat ga je doen?

Als gietspecialist ga je dagelijks alleen of samen met collega’s op pad om onze klanten blij te maken met gietvloeren van topkwaliteit. Je takenpakket bestaat voornamelijk uit:


Jij hebt/bent bij voorkeur:


Wat we jou bieden

Een fulltime baan waarin je veel vrijheid krijgt en werkt in een team van jonge en enthousiaste vakmensen. En – ook niet onbelangrijk – een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Iets voor jou?

Laat van je horen! Mail je motivatie en cv naar info@willemdesignvloeren.nl. Zien we een match, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Nog vragen? Bel 0488-750-961.


* Omdat we door heel Nederland werken, zul je af en toe vroeg uit de veren moeten. Bovendien werken we met natuurproducten die lang moeten drogen. Dat betekent dat werkdagen af en toe uitlopen tot in de avond. Uiteraard ontvang je hier een mooie vergoeding voor.


Of solliciteer direct online