Allround vloerenlegger (betonvloeren)

Wie ben je?

Jij bent een kei met beton. Of je staat te trappelen om er één te worden. Samen met andere vakmensen werken aan een fantastisch resultaat vind je het mooiste wat er is, maar zelfstandig aan de slag gaan, is voor jou ook geen enkel probleem. Je bent een aanpakker, maar ook een Pietje Precies, die zelfs de kleinste details niet uit het oog verliest. En je houdt van een beetje afwisseling. Dat komt goed uit, want bij ons werk je de ene week in een luxueuze villa, terwijl je de week erna samen met je collega’s een winkelpand onder handen neemt.


Wat ga je doen?

Als betonspecialist ga je dagelijks alleen of samen met collega’s op pad om onze klanten blij te maken met betonvloeren van topkwaliteit. Je takenpakket bestaat voornamelijk uit:


Jij hebt/bent bij voorkeur:


Wat we jou bieden?

Een fulltime baan waarin je veel vrijheid krijgt en werkt in een team van jonge en enthousiaste vakmensen. En – ook niet onbelangrijk – een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Iets voor jou?

Laat van je horen! Mail je motivatie en cv naar info@willemdesignvloeren.nl Zien we een match, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Nog vragen? Bel 0488-750-961.


* Omdat we door heel Nederland werken, zul je af en toe vroeg uit de veren moeten. Bovendien werken we met natuurproducten die lang moeten drogen. Dat betekent dat werkdagen af en toe uitlopen tot in de avond. Uiteraard ontvang je hier een mooie vergoeding voor.
 

Of solliciteer direct online