Over ons

Elk interieur begint bij de keuze van een vloer. Hiermee bepaal je voor een groot deel de sfeer in huis. Het vormt de basis, de essentie van jouw woongeluk. Tenminste, als de vloer kwalitatief, comfortabel en onderhoudsvriendelijk is. Met de beton- en gietvloeren van Essenz Vloeren leg je een stevige basis voor een mooi huis. Want als díe ligt, volgt de rest van jouw interieur vanzelf.

Steengoede vakmensen

Essenz Vloeren is onderdeel van Willem Designvloeren. Dat betekent voor jou dat wij steengoed zijn in wat we doen: woonbeton vloeren en gietvloeren leggen. Onze specialisten doen dit inmiddels al meerdere jaren. We werken snel, vakkundig en efficiënt. Overlast proberen we zoveel mogelijk te voorkomen en uiteraard laten we na oplevering alles netjes en schoon achter.

Keiharde afspraken​

Voor ons geldt: een man, een man. En een woord, een woord. Wij maken keiharde afspraken, die we ook nakomen. Je hebt altijd contact met een en dezelfde persoon, die jou begeleidt van begin tot einde. Wanneer je voor ons kiest, kun je erop vertrouwen dat het goed zit. Service is voor ons geen extraatje, maar een vanzelfsprekendheid.

Kom gerust eens langs​

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze vloeren? Heb je vragen of wil je een bepaalde kleur in het echt zien? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in het Betuwse Opheusden. Maak vooraf een afspraak en we zorgen ervoor dat we voldoende tijd vrijmaken om jouw plannen te bespreken.