Nooit meer onkruid wieden met een beton terras

Joanne Verweij

Dit is dé oplossing!

Een beton terras. Eén van de grote voordelen van een gevlinderd beton terras is dat het terras naadloos en massief is. Hierdoor zijn verzakkingen verleden tijd. En het moet wel héél sterk onkruid zijn, als het door een pakket van 12 cm komt. Een beton terras kent veel opties en mogelijkheden.

Naadloos of juist een lijnenspel

Vind jij een tegelmotief speelser? Of is een naadloos terras te strak? Geen probleem. Het inslijpen van een tegelmotief of lijnenspel is de oplossing. Het is geheel aan jou welk lijnenspel er gecreëerd wordt. Lange lijnen, verspringend of juist wat lange lijnen voor een strak resultaat. Qua afmetingen van de ’tegel’ is alles mogelijk. Je kunt er zelfs voor kiezen om na het inslijpen van het tegelmotief de voegen op te vullen zodat je echt een tegeleffect creëert. Hiermee verdwijnt de betonuitstraling wel volledig. 

Verschillende kleuren

Net als een gevlinderde betonvloer is het bij een beton terras mogelijk om een gekleurde toplaag toe te voegen. Zo kun je ook de betonvloer binnen in dezelfde kleur realiseren als het beton terras buiten. Veel voorkomende kleuren zijn antraciet, donkergrijs en middengrijs. Lichtgrijs is erg licht voor een beton terras, zwart juist erg donker. Grijs té grijs? Liever een warmere uitstraling? Door zand als kleur toe te voegen krijgt het terras een warmere uitstraling. 

Bescherming en onderhoud

Een gevlinderd beton terras is nadat deze gevlinderd is, voor 85% dicht. Door een impregneerlaag aan te brengen voorkom je groene aanslag op het terras en is deze beter beschermd. Ideaal voor als je met vrienden een lekker wijntje drinkt op het terras en er wordt geknoeid. Of als je aan het barbecueën bent met familie en er vallen wat vetspetters op het terras. 

Vraag nu een offerte aan!

De lente is begonnen en daarom is het nu de juiste tijd om het terras te vernieuwen of nieuw aan te leggen. Vraag een offerte aan via onze website of via de e-mail en bezoek onze showroom om de vele mogelijkheden, kleuren en jouw wensen te bespreken. Zien wij jou snel bij ons in Opheusden?

Waarom kies je voor een gevlinderd beton terras?

Joanne

Is werkzaam als Account -en Officemanager bij Essenz / Willem Designvloeren. Ze verbouwt, samen met haar verloofde, hun toekomstige woning. Dagelijks is ze in in de showroom te vinden om met passie met onze klanten de juiste vloer of wand te vinden die perfect op hun situatie en wensen aansluit. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer of wand? Joanne voorziet u graag van een passend advies, telefonisch en in onze showroom!


Terug naar overzicht