Fluitend de badkamer poetsen met beton ciré

Marijke Prosman

Wie kent het niet: het is tijd voor de wekelijkse poetsbeurt van de badkamer. Maar die nare voegen! Mijn hobby is het niet en het is een klusje dat elke week weer terugkomt. Ik had zo'n badkamer met van die vierkante 15 cm x 15 cm tegeltjes. Je leest het goed, had inderdaad. Want ik vond de perfecte oplossing tegen voegen poetsen. En dat was niet het enige wat ik vond...

Dag witte tegeltjes in de badkamer

Het begon een aantal jaar geleden. De grote speelkamer beneden werd omgetoverd tot een heuse master bedroom. Het slopen van de oude vloer was een fluitje van een cent. Na dit eenvoudige klusje bedacht manlief ook de aangrenzende badkamer – met witte tegeltjes, een wastafel en een douchekop – maar te slopen. Binnen no time was alles kaal. De muren stonden nog overeind, maar daar was dan ook alles mee gezegd. 

Alles zelf gedaan (met Essenz)

Na enkele avondjes struinen op Pinterest, wist ik al snel wat het moest worden: beton ciré. Geen enkele voeg meer om te poetsen, gewoon strak en glad en gemakkelijk af te nemen. Voor mij de ideale wandbekleding. Voor het uitzoeken van de kleur en het bespreken van de mogelijkheden, is een bezoekje aan de showroom van Essenz een uitkomst. Zij denken mee en maken een offerte die aansluit bij je wensen en situatie. Zo hebben wij gekozen voor het ‘doe-het-zelf’ pakket. Mijn man pakt het liefst alles zelf aan en ook hebben we veel handige familieleden. Zie je het niet zitten om het zelf te doen? Dan heeft Essenz ook de juiste vakmensen in huis die je alles uit handen nemen. 

Hoe tevreden ben ik nu?

Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn badkamer. Met een lach op mijn gezicht poets ik nu mijn badkamer. Het kost me niet eens één zweetdruppel en nee, ook geen zucht. Leuk om te weten trouwens: het bezoek aan de showroom wekte mijn interesse. Het leuke team en de mooie producten spraken mij direct aan. Met als gevolg dat ik inmiddels alweer een jaar werkzaam ben bij Essenz! De volgende keer laat ik jullie trouwens zien hoe de master bedroom is geworden. Dat was immers ons plan, voordat mijn man de badkamer sloopte…

Meer over beton ciré

Wij leveren beton ciré in elke RAL kleur en enkele unieke kleuren binnen onze beton ciré collectie. Bij Essenz is elke gewenste RAL kleur aan te vragen op sample. Dit maakt het samenstellen van de perfecte badkamer nog gemakkelijker. Ik heb destijds een sample laten maken in de kleur RAL 6034, een prachtige ‘pastel turquoise’. Niet heel gangbaar, maar dat is precies wat ik zocht. Eigenheid in een interieur is belangrijk, en dit geldt niet minder voor de badkamer!

– Tip: voeg wat groen, bijvoorbeeld planten, toe aan je badkamer! Dit geeft de ruimte net dat beetje extra sfeer.

 

Joanne

Is werkzaam als Account -en Officemanager bij Essenz / Willem Designvloeren. Ze verbouwt, samen met haar verloofde, hun toekomstige woning. Dagelijks is ze in in de showroom te vinden om met passie met onze klanten de juiste vloer of wand te vinden die perfect op hun situatie en wensen aansluit. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer of wand? Joanne voorziet u graag van een passend advies, telefonisch en in onze showroom!


Terug naar overzicht